Ring på 26 36 43 15

vinduespudser i Holstebro

Professionel rengøringsservice for private og erhverv

Der er intet bedre end at komme ind i et rent hjem eller på en ren arbejdsplads. Men det kræver kvalitet og omhyggelighed at opnå den gode oplevelse, som et rent hjem eller arbejdsplads giver. Derfor varetager vi som professionelle rengøringsfolk arbejdet med at holde dit hjem eller din virksomhed ren - altid! Og til din fulde tilfredshed…

Professionel rengøringsservice for private

Vi gør rent i private hjem – i præcis det omfang og på de tidspunkter, som passer dig. Vi sørger for, at du får fuld tryghed omkring vores besøg, da det altid vil være de samme rengøringsfolk, der kommer i dit hjem, og som er oplært i at passe på dine ejendele.

Samtidig laver vi en præcis aftale med dig omkring tidspunkt og rengøringsomfang, og garanterer, at opgaven bliver løst som aftalt – hver gang.

Rengøring og vinduespolering er dækket af Håndværkerfradrag for private, og du kan fratrække op til kr. 6.100 (2019) på din selvangivelse

Professionel rengøringsservice for erhverv

Vi har omfattende erfaring med professionel rengøring af erhvervsvirksomheder, og har i dag en stabil kundekreds af tilfredse erhvervskunder.

Vi er nemlig kendt for altid at levere en optimal kvalitet, der er udført til den aftalte tid. Vi ved, at dette er helt afgørende for et godt, langvarigt samarbejde baseret på tillid og professionalisme, som er afgørende for, at vi kan få lov til at løse rengøringsopgaverne i din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud på netop din opgave indenfor professionel rengøring – til en konkurrencedygtig pris

privat og erhvervs rengøring Holstebro

erhverv rengøring holstebro struer

Privat rengøring holstebro struer